Ankara’ya 3 buçuk saat mesafede! Huzur, sakinlik, aktivite… Az bilinen çok renkli güzellik

Ankara’ya 3 buçuk saat mesafede! Huzur, sakinlik, aktivite… Az bilinen çok renkli güzellik

Ankara'ya yalnızca üç buçuk saatlik mesafede yer alıyor huzur ve sakinlik arayanların vazgeçilmez adresi oluyor. Birçok kişinin gözden kaçırdığı bu güzellik çok da uzaklaşmadan yapılabilecek aktivitelerin vazgeçilmez rotası oldu. İşte tüm detaylar…

Ankara'ya sadece 3 saat 36 dakikalık mesafede bulunan doğa harikası bu yer Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde yer alıyor el değmemiş doğası, olta balıkçılığı için uygunluğu, gölü çevreleyen çam ağaçlarının sularla kavuşması muhteşem bir atmosfer sunuyor. Günübirlik piknik yapılabilecek burada eşsiz bir deneyimi de beraberinde getiriyor.

BOZCAARMUT GÖLETİ NEREDE?

Doğal havası ve renkli görüntüleri ile bilinen Bozcaarmut Göleti Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Bozcaarmut köyü yakınlarında bulunmaktadır. Şimdiye kadar görmediğinize pişman olacağını bu rota her türlü gezi tur ve piknik aktivitelerinin yapılabileceği eşsiz bir doğa harikası olarak karşımıza çıkmaktadır.

BOZCAARMUT GÖLETİ | Kültür Portalı

Göl çevresinde gezebileceğiniz gibi yemyeşil çam ağaçlarının ağırlıkta olduğu el değmemiş bir yapıyı keşfedebilirsiniz. Stresten uzaklaşacağınız bu noktada temiz havayı içinize çekebilir köyü gezerek kamp ve piknik aktivitelerinde bulunabilirsiniz.

BOZCAARMUT GÖLETİNE NASIL GİDİLİR?

Bilecik'e geldikten sonra 30 kilometrelik yol giderek Pazaryeri ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz. Pazaryeri’nden 19 kilometre içeride bulunan Bozcaarmut Göletine ulaşımda oldukça kolaydır.

Bilecik haberi: Bilecik'teki Bozcaarmut Göleti doğaseverlerce ziyaret ediliyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN