Ardahan'da trafik kazası: İki otomobil çarpıştı, 1 ölü, 11 yaralı

Ardahan'da trafik kazası: İki otomobil çarpıştı, 1 ölü, 11 yaralı

Ardahan'da meydana gelen iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişinin durumu ağır olmak üzere toplam 11 kişi yaralandı.

Ardahan'da bugün meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Olayda bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi ağır yaralanmak üzere toplamda 11 kişi çeşitli yaralarla hastaneye kaldırıldı. Kaza yerine sağlık ve güvenlik ekipleri intikal ederken, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı. Yaralıların tedavi süreci devam ediyor.

Çıldır-Aşık Şenlik kara yolu Aşık Şenlik Tüneli yol ayrımında, sürücüleri öğrenilemeyen otomobiller çarpıştı.

Kazada, araçlarda bulunan 12 kişi yaralandı. Kaza yerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan bir yaralıya AFAD ekibi müdahale etti.

ieg.jpg

Ambulanslarla Ardahan Devlet Hastanesi ile Çıldır İlçe Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Çıldır İlçe Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralılardan G.Ş. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN