Bingöl’de 'piston aşağı indi 'vakasına benzer bir olay yaşandı: Oksijen tüpünün aniden açılması otobüste kaosa neden oldu

Bingöl’de bir belediye otobüsünde yolculuk edenler, oksijen tüpünün aniden açılmasıyla büyük bir panik yaşadı. Otobüs bir anda boşaltıldı.

Bingöl’de bir belediye otobüsünde yaşanan olay, yıllar önceki "piston aşağı indi" paniğini akıllara getirdi. Bir yolcu, oksijen tüpüyle otobüse bindiğinde, tüpün beklenmedik bir şekilde açılması üzerine otobüs içinde büyük bir kargaşa yaşandı. Yolcular, panik içinde otobüsü hızla boşaltarak durumu kontrol altına almaya çalıştı. O anlar ise kameralar tarafından kaydedildi.

Yıllardır, 'piston aşağı indi' görüntüleri Türkiye'nin yüzünü gülümsetiyor. Sosyal medyada yer yer bu görüntüler paylaşılıyor. Yıllar önce bir şoför 'piston aşağı indi' demiş, yolcular ne olduğunu bile anlamadan kendilerini dışarı atmıştı.

İşte o 'piston aşağı indi' videosu...

Benzer bir olay bu sefer Bingöl'de yaşandı. Oksijen tüpüyle otobüse binen bir kişi faciaya davetiye çıkardı. Tüpün açılması ile yaşanan panik otobüs kamerasına yansıdı. İşte o anlar...

Olay, bugün öğle saatlerinde Bingöl merkezde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir şahıs oksijen tüpü ile birlikte özel halk otobüsüne bindi. Yolcu tüpü ayaklarının arasına alırken, otobüs de hareket etti.

Bir süre sonra kayan ve açılan oksijen tüpü, otobüsün içerisinde paniğe neden oldu. Çıkan ses nedeni ile neye uğradığını şaşıran şoför ile diğer yolcular, aracın durdurulmasının ardından otobüsten can havliyle indi.

O anlar ise özel halk otobüsünün güvenlik kameralarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN