Kalp krizinden vefat etmişti! Herkesi şok eden detay: Metin Arolat 2 gün önce Armağan Çağlayan'a anlatmış

Sahnede geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Metin Arolat’ın ölümle ilgili söyledikleri sevenlerini üzüntüye boğdu. Aroalt, iki gün önce katıldığı armağan Çağlayan’ın programında ölümden döndüğü anları anlattı...

Ünlü şarkıcı Metin Arolat, kalp krizi sonucu 52 yaşında hayatını kaybetti. Arolat’ın ani ölümü, sanat camiasında derin üzüntüye yol açarken, şarkıcının ölümünden iki gün önce katıldığı bir programda paylaştığı ölümden dönme anısı sosyal medyada gündem oldu.

'BURADA MI ÖLECEKMİŞİM?'

Metin Arolat, vefatından sadece iki gün önce Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk olarak katılmıştı. Programda, yaşadığı bir ölüm tehlikesini anlatan Arolat, o anlarda hissettiklerini samimi bir şekilde dile getirmişti. Arolat, yaşadığı bu olay sırasında ölümle burun buruna geldiğini belirtmiş ve şunları söylemişti:

"Dedim bu kadar hayat. Yere düştüm, gözümü açtım, havuz var. 'Keşke havuza atlasaydım, belki su beni kurtarırdı,' diye düşündüm. Giderek havuz uzaklaştı, beyaz bir şeyler uçuşmaya başladı. Son anımda 'ölüyorum' diye düşünmedim; sadece şunu düşündüm: Şimdi beni burada bulacaklar, elalemin evinde... O ara annem yaşıyordu. Annem şimdi ikinci evladını kaybediyor olacak, çok üzülecek. Üstüm başımda ne var? Burada mı ölecekmişim?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN