Fenerbahçe 65 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Kanarya'ya gol makinesi süper yıldız: 82 gol 24 asist...

Fenerbahçe 65 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Kanarya'ya gol makinesi süper yıldız: 82 gol 24 asist...

Yaz transfer döneminde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda takviyeler gerçekleştiren Fenerbahçe, asıl bombayı kış transfer döneminde patlatmaya hazırlanıyor.

Yarın akşam evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, bir yandan rakibini mağlup etmenin hesaplarını yaparken bir yandan da kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başladı. Bu sezon Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 65 milyon euroluk golcü oyuncuya kancayı taktı.

2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcı Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başlayan sarı-lacivertli ekip, 65 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

A Spor'un haberine göre; Kanarya, PSG'nin Portekizli yıldızı Gonçalo Ramos'a kancayı taktı. Ocak ayında 65 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'dan PSG'ye transfer olan golcü oyuncu, Fransız ekibinin forması altında 41 karşılaşmada görev alırken takımına 14 gol 3 asistlik katkı sundu.

PSG'nin İspanyol teknik direktörü Luis Enrique tarafından kadroda düşünülmeyen Ramos için, Fransız ekibine kiralama teklifi yapılacak. Güncel piyasa değeri 50 milyon euro olan golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 65 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol kariyeri boyunca 202 müsabakada görev alan 23 yaşındaki golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 82gol 24 asiste imza attı. Gonçalo Ramos - Player profile 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN