MasterChef Semih diskalifiye mi oluyor? Önlüğünü fırlattı, ortalık karıştı: Seni kolundan tuttuğum gibi atarım

TV8’in sevilen programı MasterChef’te ipler koptu! O sahnelerin ardından ‘Semih diskalifiye mi oluyor?’ soruları akıllarda yer edindi. Önlüğünü fırlattı, ortalık karıştı. İşte Mehmet Şef ve Semih arasındaki gerilimdeki son durum...

TV8’in popüler yemek yarışması MasterChef Türkiye, yeni bölüm fragmanıyla izleyicileri ekrana kilitledi. 19 Eylül akşamı yayınlanacak bölümün tanıtım fragmanında, Mehmet Şef ile yarışmacı Semih arasında yaşanan gergin anlar gündem oldu. Fragmandaki tartışma, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve "MasterChef Semih elenecek mi, diskalifiye mi olacak?" soruları gündeme geldi.

MEHMET ŞEF VE SEMİH ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ

Mehmet Şef’in, Semih'in hazırladığı yemeğin tadına bakarak, "Ben yediğimde bu böyle değildi." şeklinde bir yorum yapması üzerine tansiyon bir anda yükseldi. Mehmet Şef, bu sözlere sert tepki gösterdi ve yarışmacıya sinirlenerek, "Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası, 'benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle...' Yeter ya! Her oraya söylediğimde kafanı çeviriyorsun, sebep ne. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!" şeklinde sert ifadelerde bulundu.

SEMİH ÖNLÜĞÜNÜ BIRAKTI, STÜDYOYU TERK ETTİ

Gergin anların ardından, fragmanda Semih önlüğünü bırakarak stüdyoyu terk etti. Bu olay, izleyicilerin Semih'in yarışmadan elenip elenmeyeceği ya da diskalifiye olup olmayacağı konusundaki merakını artırdı.

SEMİH DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Ardından yayınlanan bölümde Semih şeflerden özür diledi. Akıllardaki ‘Semih diskalifiye mi olacak?’ soruları böylece yanıtlanmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN