Mersin'de 'pekmeze toz karışacak' kavgası katliamla bitti: Baba, oğlu ve gelini öldürüldü

Mersin'de 'pekmeze toz karışacak' kavgası katliamla bitti: Baba, oğlu ve gelini öldürüldü

Mersin'in Mut ilçesinde komşular arasına "pekmeze toz karışacak" kavgası katliamla son buldu. Komşusunun av tüfeğinden çıkan kurşunların hedefi olan baba, oğlu ve gelini olay yerinde can verdi.

Mersin’in Mut ilçesine bağlı Çömelek Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana gelen olay, üç kişinin hayatını kaybettiği bir aile faciasına dönüştü.

3-001.jpg

'PEKMEZE TOZ KARIŞACAK' DEDİ, TARTIŞMA BAŞLADI

İddiaya göre, Tahir Kaya, "patpat" olarak bilinen tarım aracıyla yoldan geçmek isterken, pekmez kaynatan komşusu Kemal Veli Akyaka (65) tarafından durduruldu. Akyaka, araçtan çıkan tozun pekmeze karışabileceğini söyleyerek Kaya’dan başka bir güzergah kullanmasını talep etti. Bu istek, iki komşu arasında tartışmanın fitilini ateşledi.

2-002.jpg

BABA, OĞLU VE GELİNİ KATLEDİLDİ

Tahir Kaya, büyüyen tartışmanın ardından evine giderek av tüfeğini aldı. Geri döndüğünde, Kemal Veli Akyaka, oğlu Durmuş Akyaka (35) ve gelini Ruhan Akyaka'ya (35) ateş açtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

10075758.jpg
Kemal Veli Akyaka (65)

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Kemal Veli Akyaka, oğlu Durmuş Akyaka ve gelini Ruhan Akyaka'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

10075759-001.jpg
Durmuş Akyaka (35) ile Ruhan Akyaka'ya (35)

JANDARMAYA TESLİM OLDU

Katil zanlısı Tahir Kaya, olay sonrası jandarmaya teslim oldu. Cenazeler, olay yerindeki incelemelerin ardından Mut Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN