Dev derbi öncesinde kritik gelişme! Fenerbahçe o futbolcuyla anlaşmaya vardı...

Dev derbi öncesinde kritik gelişme! Fenerbahçe o futbolcuyla anlaşmaya vardı...

Yarın akşam evinde Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Dev maça saatler kala sarı-lacivertli ekip, o futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, kadrosunun önemli isimlerinden İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme konusunda sözlü anlaşmaya vardı. Sözleşmenin 3 yıllık olduğu öğrenilirken, oyuncunun temsilcisiyle bazı maddeler üzerinde nihai uzlaşma sağlandıktan sonra süreç resmiyete dökülecek.

GALATASARAY DERBİSİ ÖNCESİ MORAL TAKVİYESİ

Cumartesi günü oynanacak olan dev derbi öncesinde İrfan Can Kahveci ile sözleşmenin uzatılması, Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Ligde namağlup devam eden sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Derbi öncesinde gelen bu hamle, takımın motivasyonunu da yukarıya taşımış durumda.

Transfermarkt verilerine göre, İrfan Can Kahveci’nin güncel piyasa değeri 7,5 milyon Euro olarak gösteriliyor. 2024 yılı itibarıyla Fenerbahçe formasıyla sergilediği performansla dikkat çeken milli oyuncu, orta saha pozisyonunda kilit bir rol oynuyor. 30 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'de bu sezon çıktığı maçlarda önemli katkılar sağlarken, yaratıcı oyun tarzıyla da Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun vazgeçilmezlerinden biri olarak öne çıkıyor.

DERBİDE SAHADA OLMASI BEKLENİYOR

Yeni sözleşmenin kısa süre içinde resmiyet kazanması beklenirken, İrfan Can Kahveci’nin Galatasaray derbisinde sahada olması bekleniyor. Fenerbahçe’nin iç transferde attığı bu adım, derbi öncesi teknik ekip ve taraftarlar için büyük bir moral kaynağı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN