Javier Bardem, Yaşam Boyu Başarı ödülünü aldı: Konuşması eşi Penelope Cruz'u gözyaşlarına boğdu

Javier Bardem, Yaşam Boyu Başarı ödülünü aldı: Konuşması eşi Penelope Cruz'u gözyaşlarına boğdu

Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Javier Bardem, San Sebastian Film Festivali’nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü aldı. Bardem konuşmasında eşi Penelope Cruz'a övgüler yağdırınca Cruz gözyaşlarını tutamadı.

San Sebastian Uluslararası Film Festivali, Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Javier Bardem’i Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile onurlandırdı. Bardem, 30 yıl önce aynı festivalde "Sayılı Günler" filmiyle kazandığı En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nden sonra bu kez kariyerinin zirvesindeki başarılarıyla bir kez daha sahneye çıktı.

1325.jpg

Ödül töreninde eşi Penelope Cruz’a hitaben yaptığı duygu dolu konuşma salonda duygusal anlar yaşattı. Bardem, 14 yıldır birlikte olduğu 50 yaşındaki eşine, hayatına kattığı anlam için teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

56465.jpg

“Sevdiğim ve bir hayatı paylaştığım kadına, olduğun insan oluşuna ve hayattan, çocuklarının hayatından, ailenin hayatından, annenin, arkadaşlarının, başkalarının hayatından, uğruna acı çektiğin ve umursadığın birçok insanın hayatından ve hiç şüphesiz burada olan, seni seven ve bunun için sana çok teşekkür eden bu beyefendinin hayatından duyduğun sorumluluk için teşekkür etmek ve derin şükranlarımı sunmak istiyorum."

Bu sözler üzerine seyirci koltuğunda oturan Penelope Cruz, eşine öpücükler gönderirken gözyaşlarına boğuldu.

216548.jpg

2010'da evlenen Hollywood'un İspanyol çiftinin 13 yaşında Leo adında bir oğlu ve 11 yaşında Luna adında bir kızı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN