İnternetten bisiklet almak istedi, dolandırıcının o sözüyle şoke oldu! Oğluna sürpriz yapacaktı, tuzağa düştü

İnternetten bisiklet almak istedi, dolandırıcının o sözüyle şoke oldu! Oğluna sürpriz yapacaktı, tuzağa düştü

Oğluna bisiklet almak isteyen kadın, 8 bin 800 TL dolandırıldı. Satıcının kendisini asker olarak tanıttığını söyleyen kadın, savcılığa suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Samsun'da oğlu Metin Bilir'in (23) işe gidip gelmesi için elektrikli bisiklet alarak sürpriz yapmak isteyen Hava Ceviz (40), 20 Eylül 2024 tarihinde sosyal medya üzerinden görüp beğendiği elektrikli bisiklet için satıcı İ.Ö. ile iletişime geçti. İddiaya göre bisiklet için 8 bin 800 TL olarak fiyat konusunda anlaşan Hava Ceviz, parayı İ.Ö.'nün hesabına gönderdi.

Fakat açıklama kısmına bir şey yazmadığını söyleyen satıcı, Hava Ceviz'den tekrar 8 bin 800 TL para istedi. Dolandırıldığını anlayan Hava Ceviz, kendisini uzman çavuş olarak tanıtan kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

bisiklet-saticisi-dolandirici-cikti-3.jpg

"AÇIKLAMA YAZMADIĞIM İÇİN 8 BİN 800 TL İSTEDİ"

Hava Ceviz, yaşananları şöyle anlattı:

"İnternetten bulduğum bisiklet için bu İ.Ö.'yü aradım. Elektrikli bisiklet sattığını söyledi. Sonra bana başka bir siteden link attılar. Parayı oraya yollamamı istediler. Parayı gönderirken açıklama yazmamıştım. Açıklama yazmadığım için de tekrar 8 bin 800 TL göndermemi istediler ve açıklama belirtmemi söylediler.

Ben de o zaman dolandırıldığımı anladım. Çocuğuma sürpriz yapmak istedim ama olmadı. Dolandırıcılara rast geldim. Mağdurum, başkaları da mağdur olmasın. Uzman çavuş olduğunu söyledi. 'Evliyim, çocuğum olacak ve eşim de avukat' dedi. İnsanları da böyle dolandırıyorlar. Attığım paranın dekontu da elimde."

bisiklet-saticisi-dolandirici-cikti-2.jpg

bisiklet-saticisi-dolandirici-cikti-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN