Kırıkkale'de yangın paniği: Küçük çocuğun çakmakla oyunu felakete yol açıyordu

Kırıkkale'de yangın paniği: Küçük çocuğun çakmakla oyunu felakete yol açıyordu

Kırıkkale'de bir apartmanın ilk katında yangın çıktı. Çocuğun çakmakla oynaması sonucu başladığı iddia edilen yangında anne dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale'de Güzeltepe Mahallesi Şehit Halit Halıcı Caddesi'ndeki bir apartmanın birinci katında yangın çıktı. Yangını fark eden anne, çocuğunu alevlerden kurtarmak isterken dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Küçük çocuk da tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

10090806.jpg

ÇOCUK ÇAKMAKLA OYNUYORDU İDDİASI

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Evde büyük çapta maddi hasar oluştu.

AFAD ekipleri bölgede incelemeler yaparken motosikletli Yunus Timleri ise caddede güvenlik önlemleri aldı.

10090808.jpg

Yangının oturma odasında evde tek başına olan küçük bir çocuğun çakmakla oynaması sonucu başladığı iddia edildi.

Anne ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

10090807.jpg

'ÇOCUĞU YALNIZ BIRAKANLARDA SUÇ'

Yangınla ilgili bilgi veren komşu Mehmet Sevinç, "Engelli çocuk çakmakla oynarken evi yaktı. Evde kimse olmazsa çocuğa sahip çıkan olmazsa çocuk yakar evi. Çocuk bilmez ki ne yaptığını. Evden çıkartmıyorlar zaten çocuğu. Onun için çok dikkat etmek lazım. Çocuk yalnız bırakılmaz. Çocuğu yalnız bırakanlarda suç" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN