Mehmet Aslantuğ'dan eski eşi Arzum Onan'ın yeni aşkına ilk yorum

Mehmet Aslantuğ'dan eski eşi Arzum Onan'ın yeni aşkına ilk yorum

Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çiftinin 23 yıllık evliliği sona ermişti. Arzum Onan, iş insanı Orkan Özkan ile aşk yaşamaya başladı. Aslantuğ, eski eşinin ilişkisiyle ilgili "Öyle bir şey var evet, Arzum ilk bana açıkladı zaten" dedi.

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz yıl, 1996 yılından beri devam eden evliliklerini bitirdi. Eski model ve oyuncu Arzum Onan, iş insanı Orkan Özkan ile birlikte olduğunu duyurdu. Muhabir Online'a konuşan Onan, "Her şey yolunda çok şükür" dedi. Ünlü oyuncu, evlilik sorularına karşı ise "Yok öyle bir şey" yanıtı verdi.

'BENİM HAYATIMDA BİRİ YOK'

Son olarak Mehmet Aslantuğ'a da eski eşi Arzum Onan'ın yeni birlikteliği soruldu. Aslantuğ "Öyle bir şey var evet, Arzum ilk bana açıkladı zaten" şeklinde konuştu. Oyuncu, kendi hayatında biri olup olmadığı sorusunu ise "Hayatımda biri yok, olursa açıklarım" diye cevapladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN