Babasını öldürüp 4 parçaya böldü! İfadesi kan dondurdu

Babasını öldürüp 4 parçaya böldü! İfadesi kan dondurdu

Edirne'de dere yatağında 4 parçaya ayrılmış cesedi bulunan Şerif Yalçın'ın katili oğlu çıktı. 26 yaşındaki Canberk Yalçın’ın 'miras' ifadesi kan dondurdu.

Dehşet veren olay Edirne'nin Süloğlu ilçesinde meydana geldi. Kayıp ihbarında bulunulan Şerif Yalçın'ın (58), dere yatağında 4 parçaya ayrılmış cesedi bulundu.

4 PARÇAYA BÖLÜP DEREYE ATTI

Jandarma, Şerif Yalçın'ın 27 yaşındaki oğlu Canberk Yalçın'ı, şüpheli hareketleri ve çelişkili ifadeleri üzerine gözaltına aldı. Canberk Yalçın, sorgusunda, babasını tabanca ile öldürdükten sonra baltayla parçalara ayırıp köy yakınındaki dere yatağına attığını itiraf etti. Canberk Yalçın’ın babasının kanının bulaştığı elbiselerini de eve getirip yakmaya çalıştığı ortaya çıktı.

10090636.jpg

MİRAS BÖLÜNMESİN DİYE ÖLDÜRMÜŞ

Canberk Yalçın’ın ifadesinde, eşinden boşanan babasının başka bir kadınla evlenmek istediğini ve köyde değeri yüksek olan 6 dönüm tarlanın mirasının bölünmesi korkusu ile cinayeti işlediğini söyledi. Canberk Yalçın, adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN