Giresun Belediyesi’nin konkasör üretiminde hedef 10 bin kilit parke

Giresun Belediyesi’nin konkasör üretiminde hedef 10 bin kilit parke

Giresun Belediyesi’ne ait Konkasör Tesisleri’nde üretim her geçen gün artarak devam ediyor.

Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve her gün binlerce parke üretiminin yanı sıra, bordür ve yağmursuyu oluğu imalatı gerçekleştiriliyor.

Konkasör Tesisleri’ni ziyaret eden ve yapılan imalatları yerinde inceleyen Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehre hizmet noktasında bu tesisin çok önemli olduğunu vurguladı.

Giresun Belediyesi’nin artık israf etmediğine değinen Başkan Köse, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Belediyemizde israfın önüne geçmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda Belediyemizi kar eden, kendi ihtiyaçlarını karşılayan, kendi ihtiyaçlarını kendi personelleriyle kendi işyeri olarak gören bir kurum haline getirdik. Konkasör Tesislerimizde kilit parke ve bordür taşı üretiyoruz. Bugün itibariyle günlük 6 bin adet kilit parke üretiyoruz. Yakın zamanda bunu da 10 bine çıkartacağız. Belediyemizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında her geçen gün kapasiteyi artıracağız.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN