Gedikkaya açık pazar yeri hizmete giriyor

Gedikkaya açık pazar yeri hizmete giriyor

Giresun Belediyesi, Gedikkaya Mahallesi'nde yeni bir açık pazar yeri kurarak bölge halkına müjdeyi verdi.

Her geçen gün büyüyüp gelişerek şehrin en büyük mahalleleri arasına giren Gedikkaya Mahallesi’nde Naci Koloğlu Sokak üzerinde kurulacak olan açık pazar yeri 1 Ağustos Perşembe günü kurularak vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Her Perşembe günü kurulacak olan yeni pazar yerinde taze meyve ve sebzelerden kıyafet ve temizlik ürünlerine kadar çeşitlerin yer alacağı belirtilerek, pazar yerinin mahalledeki ekonomik ve sosyal yaşamı canlandıracağı da bildirildi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise kurulacak olan Pazar yerini inceleyerek pazarın son durumu hakkında bilgi aldı. Köse’nin incelemelerine Gedikkaya Mahallesi Muhtarı Gencağa Karaman’da katıldı.

Pazar yerinin kurulması için uzun zamandır talepte bulunan mahalle sakinleri, pazar yerinin kendilerine büyük kolaylık sağlayacağını ve alışverişlerini daha uygun fiyatlarla yapma imkanı bulacaklarını dile getirerek: “Yıllardır istediğimiz pazar yerimizi hayata geçiren Belediye Başkanımız Fuat Köse ve ekibine teşekkür ediyoruz. Artık diğer mahallelere gitmeden kendi mahallemizde pazara gidip alışveriş yapabileceğiz. Bu durumdan dolayı oldukça mutluyuz” dediler.

Diğer yandan 1 Ağustos Perşembe günü ilk kez açılacak olan Gedikkaya pazar yeri için belediye ekiplerinin koordineli bir çalışma yürüttüğü ve tüm hazırlıkların tamamlandığı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN