Estram’dan yolculara uyarı

Estram’dan yolculara uyarı

İki Eylül Caddesi’nde tramvay hattına ağaç devrilmesi sonucu tramvay seferleri durdu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede çalışma yaparken, Estram yetkilileri, yapılacak gece bakım çalışmaları nedeniyle Otogar-SSK ve OGÜ-SSK gece tramvay seferlerinin 11 Temmuz Perşembe'yi 12 Temmuz Cuma'ya bağlayan gece hizmet veremeyeceğini belirtti.

Şiddetli fırtına sonucu İki Eylül Caddesi tramvay hattı üzerine devrilen ağaç nedeniyle Otogar-SSK, Otogar OGÜ, OGÜ-SSK, Kumlubel-Şehir Hastanesi, OGÜ-75.Yıl hatlarında işletim yapılamadı.

Meydana gelen olay sonrası Büyükşehir Belediyesi ekipleri ağaçtaki devrilme riskinin devam etmesi sebebiyle bölgede çalışma başlattı. Ağaç budanarak ikinci bir kaza riski ortadan kaldırılırken Büyükşehir ekiplerinin budama ve enkaz kaldırma çalışması sırasında çevre güvenliği de sağlandı.

Ağaç devrilmesi sonucu gece seferleri ile ilgili yolculara uyarıda bulunan Estram yetkilileri, “Değerli hemşehrilerimiz, İki Eylül Caddesi'ndeki ağaç devrilmesi sonucu bölgede yapılacak gece bakım çalışmaları nedeniyle Otogar-SSK ve OGÜ-SSK gece tramvay seferlerimiz 11 Temmuz Perşembe'yi, 12 Temmuz Cuma'ya bağlayan gece hizmet veremeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” dediler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN