Ekim Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Ekim Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 6. Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 6. Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Mecliste; T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Plan ve Programlar Genel Müdürlüğü’nün 22.04.2024 tarih ve 28593 sayılı yazısına ve 5018 sayılı Kamu Maliye Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun 9. Maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 41. Maddesi gereğince hazırlanan Kütahya Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planın müzakeresi; Belediye Meclisinin 02.02.2010 tarih ve 51 sayılı kararıyla kardeş şehir olarak kabul edilen Bursa Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak için Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'ye yetki verilmesi konusunun müzakeresi gibi konular ile imar düzenlemelerini içeren maddeler görüşüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN