Aslan yeni golcüsünü Brezilya'da buldu! 51 gol 47 asist...

Aslan yeni golcüsünü Brezilya'da buldu! 51 gol 47 asist...

Kış transfer döneminde iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Bu sezon 5. yıldızı takmayı ve Avrupa Ligi'nde zafere ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, kış transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Aslan, yeni golcüsünü Brezilya'da buldu.

Napoli'nin süper yıldızı Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katarak yaz transfer dönemine damga vuran Galatasaray, kış transfer döneminde de kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip, gözünü Brezilya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde Kolombiyalı golcü Jhon Arias için girşimlerde bulunan Galatasaray, kış transfer döneminde de bu oyuncu için hamle yapacak. Aslan'ın Arias için ara transfer döneminde bir kez daha nabız yoklaması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Fluminense forması altında 43 karşılaşmada görev alırken 11 gol 7 asiste imza attı.

Jhon Arias - Player profile 2024 | Transfermarkt

Kolombiyalı golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 303 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 51 gol 47 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN