Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Bileti kesildi: Takımdan gönderilecek...

Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Bileti kesildi: Takımdan gönderilecek...

Süper Lig'in lideri ve son şampiyonu Galatasaray'da büyük pişmanlık yaşanıyor. Aslan'ın yıldız isminin bileti kesildi.

Süper Lig'in 7. haftasında evinde ağırladığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Gazeteci Nevzat Dindar'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Danimarkalı savunma oyuncusu Elias Jelert, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Sacha Boey ile yaşanılan ayrılık sonrasında sağ bek pozisyonunda büyük sorun yaşayan sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Elias Jelert ile sözleşme imzalamıştı.

Aslan'ın bu transfer nedeniyle büyük pişmanlık yaşadığı iddia edilirken Danimarkalı oyuncunun performansı yetersiz bulundu.

Savunma oyuncusunun performansında gelişme olmaması halinde devre arasında bir takıma kiralanmasının gündemde olduğu öne sürüldü. Kasımpaşa maçında da verilen şansı kullanamayan Jelert’in ana planda düşünülmediği ileri sürüldü.

Galatasaray'da sağ bek sıkıntısı - Elias Jelert bekleneni henüz veremedi | Transfermarkt

Galatasaray ile 5 senelik anlaşma imzalayan Jelert’ten memnun olmayan teknik ekibin bu pozisyona bir kez daha takviye yapma kararı aldığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN