Dağ evinde vahşet! Arkadaşını öldürüp ateşe verdi

Dağ evinde vahşet! Arkadaşını öldürüp ateşe verdi

Düzce'de dağ evinde çıkan yangında cesedi bulunan Emre Başoğlu'nun arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlı ifadesinde cinayeti itiraf ederken olaydan 17 gün önce yaptığı sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Düzce'de Kavakbıçkı köyü yakınlarındaki Koca Yayla’da 29 Eylül günü meydana gelen yangının altından vahşet çıktı.

10160234.jpg

İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınan dağ evindeki yangın sonrası yapılan incelemede, Emre Başoğlu’nun (26) yanmış cesedine ulaşıldı. Başoğlu ile yaylaya gittiği belirlenen Mehmet Ali Türken (19), cinayeti işlediğini itiraf etti.

10160232.jpg
Emre Başoğlu (26)

'CİNSEL İLİŞKİ İSTEYİNCE VURDUM'

Mehmet Ali Türken, jandarmadaki ifadesinde olay günü Emre Başoğlu ile dağ evine alkol almak için gittiklerini anlattı. Başoğlu’nun kendisiyle cinsel ilişki kurmak istediğini söyleyen Türken, bu nedenle yanında bulundurduğu ruhsatsız silahla onu vurduğunu ve ardından evi ateşe verdiğini söyledi.

10160233.jpg

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Cinayeti işleyen Türken’in sosyal medya hesaplarından olaydan sadece 17 gün önce yaptığı bir paylaşımda, "En güzel cinayetlerimi geçmişi öldürürken işledim. Bazıları katil dese de Rabb'im biliyor ki benimkisi nefsi müdafaa" ifadelerini kullandığı tespit edildi.

10160235.jpg

Paylaşımına "Dışarıdan bakınca görünmese de içimde geçmişin yaraları var, bunun hesabı ağır olarak" notunu düştüğü belirlendi.

10160237.jpg

TUTUKLANDI

Mehmet Ali Türken, jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN