Epic Games müjdeyi verdi! Mobil oyunculara her hafta bedava oyun dağıtacak: Yeni bir dönem başlıyor

Epic Games müjdeyi verdi! Mobil oyunculara her hafta bedava oyun dağıtacak: Yeni bir dönem başlıyor

Epic Games Store'dan müjde! Mobil oyunculara da artık her hafta bedava oyun dağıtılacak! Yeni bir dönem başlıyor...

Oyun dünyasının dev isimlerinden Epic Games, özellikle bilgisayar oyuncuları arasında sunduğu ücretsiz oyun kampanyaları ile büyük bir popülariteye ulaştı. Her hafta PC platformunda ücretsiz oyunlar sunarak geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden şirket, şimdi de mobil oyun pazarına adım atıyor. Bu yeni hamlesi ile Epic Games, mobil oyunseverlere de ücretsiz oyun fırsatları sunacağını duyurdu.

EPIC GAMES’TEN MOBİL MAĞAZADA ÜCRETSİZ OYUN DÖNEMİ BAŞLIYOR

After successfully suing Apple and Google, Epic Games now goes after Samsung – Firstpost

Epic Games Store, Türkiye’de uygun fiyatlı oyun satışlarına devam ederken, Steam’in dolar bazlı fiyat politikasına karşı Türk Lirası ile satış yapması sayesinde yerli oyuncuların dikkatini çekmeye devam ediyor. Şimdi ise bu ilgi çekici kampanyalarını mobil platforma taşımaya hazırlanıyor.

Epic Games Store’un Genel Müdürü Steve Allison, şirketin mobil mağazasında yaklaşık 50 üçüncü parti oyunun yer alacağını açıkladı. Bu yeni mağaza, sadece ücretsiz oyunlarla sınırlı kalmayacak; aynı zamanda çapraz platform desteği ve oyun içi sohbet gibi özelliklerle de zenginleştirilecek. Özellikle Ark: Ultimate Mobile Edition, Epic Games’in mobil dünyadaki yeni döneminin en büyük göstergesi olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN