Dışişleri Bakanlığı'ndan Zürih saldırısı açıklaması: Aras’ın durumu takip ediliyor

Dışişleri Bakanlığı'ndan Zürih saldırısı açıklaması: Aras’ın durumu takip ediliyor

Dışişleri Bakanlığı, Zürih'teki bıçaklı saldırıda yaralanan beş yaşındaki Türk vatandaşı Aras’ın durumu için aile ile sürekli irtibat halinde olduğunu bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı, İsviçre'nin Zürih kentinde 1 Ekim'de bir anaokulu önünde gerçekleşen bıçaklı saldırıda yaralanan beş yaşındaki Türk vatandaşı Aras ile ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, Aras’ın ailesiyle düzenli olarak temas kurulduğunu ve durumunun yakından takip edildiğini belirtti.

Dışişleri Bakanlığı, 5 yaşındaki Türk vatandaşı Aras'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurdu. Bakanlık, gelişmeyi memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, Aras ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Olay, anaokulunda meydana gelirken, Aras'ın tedavi sürecinin devam ettiği bildirildi.

Yetkililer, saldırının faillerinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü ve olayla ilgili gelişmelerin takip edileceğini belirtti.

"SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

Dışişleri Bakanlığı'nın X hesabından yapılan açıklamada, Zürih'te anaokulu öğrencilerine yapılan bıçaklı saldırıda yaralanan Aras'ın sağlık durumunun iyiye gittiğinin öğrenildiği belirtildi.

Bakanlık tarafından sosyal medya üzerinden, "Zürih Başkonsolosluğumuz, aile ile temas halinde süreci yakından takip etmektedir. Aras'a acil şifalar diliyor, ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Süreci yakından takip ediyoruz." açıklaması yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN