Kartal'a evinde büyük şok! Beşiktaş: 1 Eintracht Frankfurt: 3

Kartal'a evinde büyük şok! Beşiktaş: 1 Eintracht Frankfurt: 3

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, grup aşamasındaki ikinci maçında Alman temsilcisi Frankfurt'u ağırladı. Karşılaşma, konuk takımın 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Beşiktaş, sahasında Eintracht Frankfurt ile karşılaştı. Mücadele, konuk ekip Frankfurt'un 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Frankfurt'un gollerini 19. dakikada Marmoush, 22. dakikada Ebimbe ve 82. dakikada Knauff kaydetti. Beşiktaş ise maçta tek golünü 90+3. dakikada Masuaku ile buldu.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde iki maç sonunda henüz puanla tanışamadı. Frankfurt ise 4 puana yükseldi.

KALECİ SANTOS DEVLEŞTİ

Frankfurt kalecisi Santos, maçta net pozisyonlarda yaptığı kurtarışlarla devleşti. Beşiktaş ilk yarıda ve ikinci yarıda net pozisyonlarda Santos'u geçemedi.

Santos, 27. dakikada Immobile'nin penaltı vuruşunda da kurtarışı yaptı.

STAT: Tüpraş

HAKEM: John Beaton

YAYIN: TRT 1

İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert; Svensson, Ersin, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Rafa, Rashica, Muci, Immobile.

Eintracht Frankfurt: Kauã, Nkounkou, Theate, Koch, Kristensen, Larsson, Dahoud, Ebimbe, Götze, Marmoush, Matanović

screenshot-6.jpg

İLK YARIDA 2 GOL ÇIKTI

Beşiktaş ile Eintracht Frankfurt arasındaki maçın ilk yarısı sona erdi. Eintracht Frankfurt, Beşiktaş karşısında soyunma odasına 2-0 üstün girdi.

Eintracht Frankfurt'un gollerini penaltıdan Marmoush ile Ebimbe kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada, Svensson'un pasıyla topla buluşan Cher Ndour, merkezden hareketlendi. Cher Ndour’un şutu, kaleci tarafından son anda kornere çelindi.

7. dakikada, savunmanın arkasına atılan topa Ciro Immobile hareketlendi. Ciro Immobile, rakibiyle girdiği mücadelede yerde kaldı, ancak hakem oyunu devam ettirdi.

Ciro Immobile'nin yerde kaldığı pozisyonla ilgili VAR incelemesi yapıldı. John Beaton, pozisyonu izledikten sonra ofsayt kararı verdi.

17. dakikada, Marmoush Gabriel Paulista'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem, bu pozisyonda penaltı kararı verdi. Beşiktaş'tan Felix Uduokhai, itirazları nedeniyle sarı kart gördü.

18. dakikada, topun başına geçen Marmoush, penaltı vuruşunu gerçekleştirdi. Ersin Destanoğlu’nun müdahale edemediği top, ağlarla buluştu. Eintracht Frankfurt, Beşiktaş deplasmanında öne geçti: 0-1.

19. dakikada, Dahoud’un ortasında Koch’un kafayla indirdiği topta Ebimbe, bomboş pozisyonda kaldı. Ebimbe’nin vuruşu ağlara gitti ve Eintracht Frankfurt farkı ikiye çıkardı: 0-2.

29. dakikada, Rafa Silva'nın şutunda Koch topu koluyla kesti. Maçın hakemi, Beşiktaş lehine penaltı kararı verdi. Ciro Immobile’nin kullandığı penaltıda, kaleci Santos topu kornere çeldi.

45. dakikada savunmanın arkasına atılan pasta Marmoush, ceza sahasına girdi. Marmoush'un çaprazdan şutunda Ersin Destanoğlu topu kornere çeldi. Pozisyon tamamlandıktan sonra ofsayt bayrağı kalktı.

45+1'inci dakikada Ernest Muçi'nin indirdiği topta Ciro Immobile vuruşunu yaptı. Santos topu son anda kornere çeldi.

screenshot-7.jpg

İKİNCİ YARI MAÇTAN DAKİKALAR

47. dakikada Marmoush'un pasında Matanovic'in önünde kalan topta kaleye doğru bir şut geldi. Meşin yuvarlağı Ersin Destanoğlu zorlanmadan kontrol etti.

54. dakikada hızlı bir gelişimle Eintracht Frankfurt, sol kanattan Nkounkou ile etkili bir atak gerçekleştirdi. Nkounkou, ceza sahasına harika bir orta yaptı. Ancak, bomboş pozisyondaki Marmoush, beklediği gibi topa dokunamayarak, büyük bir fırsatı değerlendiremedi ve top dışarıya gitti.

62. dakikada Marmoush, Gabriel Paulista'ya faul yaparak topu kazandı. Maçın hakemi faulü işaret etti. Marmoush düdükten sonra topla birlikte hareketlenmeye devam etti ve topu ağlara gönderdi. Bu hareket tribünlerden ıslık aldı.

83'üncü dakikada hızlı gelişen Eintracht Frankfurt atağında Knauff topla buluştu. Knauff'un ayağının dışıyla yaptığı vuruşta fark üçe çıktı: 0-3.

90+3'üncü dakikada Arthur Masuaku'nun sol çaprazdan yaptığı vuruşta kaleciden seken top, direğe de çarpıp ağlarla buluştu.

EINTRACHT FRANKFURT KAZANDI

Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol sesi çıkmadı. Beşiktaş, Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu.

Eintracht Frankfurt'un gollerini 19'uncu dakikada penaltıdan Marmoush, 22'nci dakikada Ebimbe ve 82'nci dakikada Knauff kaydetti. Beşiktaş'ta fileleri 90+3'üncü dakikada Arthur Masuaku havalandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN