IQ’su 160 olanlar şıp demeden buluyor! 5 saniyede Fillerin içindeki gizli hayvanı bulun

IQ’su 160 olanlar şıp demeden buluyor! 5 saniyede Fillerin içindeki gizli  hayvanı bulun

Görselde yer alan bir sürü filin içerisinde farklı bir hayvan yer alıyor. Dikkatli odaklanma becerisi ve ayrıntılara dikkat yeteneğinizi ölçen bu testi sonlandırmak için 5 saniyeniz bulunuyor. IQ'su 160 olanlar şıp demeden sonuca ulaşıyor.

Safari turlarının en sevilen üyeleri filler bu kez eğlenceli birer teste dönüştü. Devasa büyüklükteki bu canlılar sempatik anlarda yaşatıyor. Vermiş olduğumuz görsel içerisinde sevimli fillerin arasında gizlenmiş bir tane gergedan bulunuyor. Gergedanı bulmak için yalnızca 5 saniyeniz var. Gelin hep birlikte testte bakalım…

5 SANİYEDE GERGEDANI BULUN

Bulmaca testlerinde eğlencenin yanı sıra öğretici yeteneklerinizi de keşfedebilirsiniz. IQ seviyenizi ölçmek için görsel algılama testlerinden yararlanabileceğinizi biliyor muydunuz? Detaylara dikkat ederek filler arasında saklanan gergedanı bulabilirsiniz. İşte gergedan Tam da orada sizi bekliyor…

Görsel IQ Testi: Fillerin arasında farklı bir hayvan var! 160 IQ'lular şıp diye buluyor...

Görsel içerisinde birden fazla fil yer alırken içinde bir tane de gergedan bulunuyor. 5 saniyede testi tamamlayamadıysanız üzülmenize gerek yok. Cevabı aşağıda vermiş olduğumuz görsel üzerinden ulaşabilirsiniz.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN