Ankara’da üniversite okuyanlar yaşadı! Belediye yaptı herkes bayıldı: Öğrencilerin bir derdi daha ortadan kalktı

Ankara’da üniversite okuyanlar yaşadı! Belediye yaptı herkes bayıldı: Öğrencilerin bir derdi daha ortadan kalktı

Ankara’da üniversite okuyanlar yaşadı. Gençlerin beslenme ihtiyaçlarını düşünen o belediye yaptı herkes bayıldı. İşte, öğrencilerin en büyük sorununu ortadan kaldıran uygulama ve detayları…

Çankaya Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz akşam yemeği uygulaması ile yeni eğitim öğretim dönemine merhaba dedi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Çankaya Belediyesi, özellikle ailelerinden uzakta eğitim gören öğrencilerin ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla Gençlik Sofrası projesini hayata geçiriyor.

ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ YEMEK HİZMETİ

Bu uygulama ile Çankaya Belediyesi, artan eğitim maliyetleri nedeniyle zorlanan üniversite öğrencilerini misafir ediyor. Öğrenciler, sadece öğrenci kimlik kartlarını beyan ederek bu hizmetten faydalanabiliyor. Gençlik Sofrası, öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarına da katkı sağlarken, aynı zamanda sağlıklı ve sıcak bir yemek imkanı sunuyor.

ankarada-universite-ogrencilerine-aksam-yemegi-uygulamasi-1.jpg

İKİ AYRI NOKTADA YEMEK HİZMETİ

Ücretsiz akşam yemeği hizmeti, iki ayrı noktada sunulmaktadır. Öğrenciler, hafta içi her gün Kızılay Çankaya Belediye Başkanlığı yemekhanesinde 17.30-18.30 saatleri arasında ve 100. Yıl Çankaya Evi yemekhanesinde 17.30-19.00 saatleri arasında yemek yiyebilirler.

ankarada-universite-ogrencilerine-aksam-yemegi-uygulamasi-2.jpg

Yemek Yenecek Noktalar:

  • Çankaya Belediye Başkanlığı
    Ziya Gökalp Cad. No:11 Kat:3
    Saat: 17.30-18.30
  • 100. Yıl Çankaya Evi
    İşçi Blokları Mah. 1534. Cad. No:3/1
    Saat: 17.30-19.00

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN