Ünlü çay markasında kriz! Türkler bol bol tüketiyordu… Zararlı madde tespit edildi kimse ağzına sürmeyecek

Ünlü çay markasında kriz! Türkler bol bol tüketiyordu… Zararlı madde tespit edildi kimse ağzına sürmeyecek

Ünlü çay markasında kriz yaşanıyor. Türklerin bol bol tükettiği çay markasında zararlı madde tespit edildi. Farklı bölgelerde satışı yapılan ünlü çay markası raflardan tek tek indiriliyor. “Sakın içmeyin” çağrısı yapıldı herkes çöpleri doldurdu. İşte tüm detaylar…

Almanya'da üretim gerçekleştiren ve Türklerin yoğun olarak bulunduğu şehirlerde şube haline dönüşen CHI Forest markasına ait bazı çay ürünlerinde zararlı madde tespiti yapıldı. Mikroplastiklerin tespit edildiği çay markasında satış kısıtlaması yapılırken stok yapan kişilere kesinlikle tüketilmemesi çağrısı yapıldı. Elinde bulunan hemen iade ediyor. İşte tüm detaylar…

ÇAYLARIN İADESİ YAPILACAK

Avrupa'da en çok çay tüketen yine Türkler oluyor. Türk vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgelerde satışı gerçekleştirilen çay markasında zararlı madde tespiti yapıldı. Üretici CHI Forest Alman vatandaşlarının yanı sıra Türkler tarafından da sıklıkla tercih edilen bir markadır. Türk nüfusunun yoğunluk olarak bulunduğu Kreuzberg bölgesinde şube haline dönüşen çay markası market raflarından tek tek indiriliyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklama ile birlikte çay markasının ürünleri için toplatma kararı verildi. Markete getiren iadesini alıyor. Marketlerden toplatılacak ürün bilgileri de şu şekildedir:

Sütlü çay marketlerden toplanıyor

Ürün: CHI FOREST Sütlü Çay Yasemin Aromalı

Ürün birimi: 450 ml

Üretici: Süpermarket zinciri Ochama (Çin)

Dortmund'da şubesi bulunan ve teslim alma istasyonları aracılığıyla hizmet sağlayan Çinli şirket sütlü çaylardaki zararlı madde tespitinin ardından web sitesi aracılığıyla tüm müşterilerinden özür diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN