Büyük umutlarla transfer edilmişti! Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Okan Buruk biletini kesti...

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Okan Buruk biletini kesti...

Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Galatasaray'da Okan Buruk, yıldız oyuncunun biletini kesti.

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Bu sezon Süper Lig'de üst üste üçüncü kez şampiyonluğa ve Avrupa Ligi'nde mutlu sona ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Letonya ekibi Rigas Skola'nın konuğu olacak. Karşılaşmadan zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekipte Okan Buruk, yıldız golcünün biletini kesti.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Hakim Ziyech ile yollarını ayırma kararı aldı. Aslan'ın kış transfer döneminde yıldız oyuncuyla yollarını ayırmayı planladığı öne sürüldü.

Faslı golcü, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 15 karşılaşmada görev alması halinde opsiyonu devreye girecek. Bu sezon tüm kulvarlarda 4 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu 237 dakika sahada kaldı ve skor katkısı veremedi. Faslı golcü, özellikle bu sezon ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yarattı.

Fransız basının iddiası! Hakim Ziyech, Ajax'a dönmek istiyor - Lider Haber

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN