Sokak lezzetleri devi iflasını verdi! 15 şube hariç hepsi kapanıyor! Çalışanlar kara kara düşünüyor

Sokak lezzetleri devi iflasını verdi! 15 şube hariç hepsi kapanıyor! Çalışanlar kara kara düşünüyor

Ünlü sokak lezzetleri devi tüm müşterilerini yasa boğdu. Herkesin bayılır bayıla yediği o lezzetler artık sadece belirli noktalarda satılacak. Şirket 15 şube hariç tüm şubelerin tek tek kapanacağını duyurdu.

Son yıllarda k-pop ile birlikte popüler bir hale dönüşen Asya Sokak Lezzetleri tüm dünyaya yayıldı. Asya'nın meşhur lezzetlerini müşterileriyle buluşturan Hawkers Asian Street Food iflas ettiğini duyurdu. Dünyada şiddetli ekonomik kriz baş gösterirken iflas haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. ABD'de kapısında uzun uzadıya kuyruk oluşan Asya Mutfağı lezzetleri sunan Hawkers Asian Street Food sektörden çekiliyor.

15 ŞUBEDE HİZMET VERECEK

Florida merkezli restoran zinciri borç alacakları nedeniyle iflas koruma başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Hawkers Asian Street Food iflas başvurusu kapsamında St. Petersburg'un Edge Bölgesi'ndeki popüler Central Avenue şubesi de dahil olmak üzere 15 şubenin tamamının açık kalacağını belirtti.

Hawkers Asian Street Food Restaurant Coming to Ballston With Malyasian Roti Canai, Dim Dum - Eater DC

2023 yılı ile birlikte bilinen bir marka haline dönüşen Hawkers Asian Street Food, Amerika'da oldukça popüler bir konuma ulaştı. Borç sermayesi anlaşması yapmak için kredi kuruluşları ile anlaşan firma şimdi iflasa doğru sürükleniyor. Son 2 ay içerisinde borç vermenin amacını şirketin kontrolünü de ele geçirmek olduğunu belirten Hawkers ortaklığa girdiğinden beri borç veren hiç kimseye ödemesini aksatmadığını da vurguladı.

Hawkers Asian Street Food in Mills 50

Hawkers, 11. Bölüm iflası başvurusunda bulunarak, hizmette herhangi bir kesinti olmadan normal şekilde faaliyet gösterebileceğini ve sahiplerinin şirket kontrolünü "Hawkers ve özverili ekibi için gelişen ve başarılı bir geleceği güvence altına alacak şekilde" "yeniden istikrara kavuşturmasıyla" satıcı ödemelerine devam edebileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN