Rusya: Biden yönetiminin Ortadoğu politikası çöktü

Rusya: Biden yönetiminin Ortadoğu politikası çöktü

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Biden yönetiminin Ortadoğu politikasının tamamen çöktüğünü ifade etti.

İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısını Telegram kanalından yorumlayan Zaharova, Biden yönetiminin Ortadoğu'da tam bir çaresizlik içinde olduğunu belirtti.

"TAM BİR ACİZLİK İÇERİSİNDE"

Zaharova, “Giderek ivme kazanan kanlı bir dram. Beyaz Saray'ın muğlak açıklamaları, krizlerin çözümündeki acizliğini ortaya koyuyor. Blinken'in çabaları on binlerce kişinin ölümüne ve tam bir çıkmaza yol açtı” ifadelerini kullandı.

Daha önce İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Telegram kanalından yaptığı açıklamada, İsrail genelinde sirenlerin çaldığını, tüm sivillerin sığınaklarda olduğunu açıklamıştı. Jerusalem Post, İran’ın İsrail'e yaklaşık 400 füze fırlattığını duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN