Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta alacak! Başvurular bugün başladı, bir tıkla iş sahibi olabilirsiniz

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta alacak! Başvurular bugün başladı, bir tıkla iş sahibi olabilirsiniz

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden işe alım fırsatı! Başvurular bugünden itibaren başladı, 133 zabıtanın alınacak! Tek bir tıkla iş sahibi olabilirsiniz...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zabıta memuru alımı için başvuruları açtı! Toplamda 133 zabıta memuru istihdam edilecek bu fırsat için adaylar, KPSS puanı ile değerlendirilecek. Başvurular 3-11 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılabilecek ve adaylar, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

BAŞVURU SÜRECİ VE GEREKLİ ADIMLAR

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, öncelikle http://ankara.bel.tr adresinden online başvuru formunu doldurmalı. Ardından, gerekli belgeleri hazırlayarak, Atatürk Spor ve Sergi Sarayı’na şahsen başvurularını iletmeleri gerekiyor. Başvuru süreciyle ilgili herhangi bir aksaklık yaşamamak için belgelerin eksiksiz olduğundan emin olunması önemli.

Adayların mülakatları 18-24 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu süreçte adayların başarılarını gösterebilmeleri için gerekli hazırlıkları yapmaları öneriliyor. Detaylı bilgi almak isteyen adaylar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden başvuru koşulları ve detaylarına ulaşabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN