Arnavutköy'de 3 katlı binanın çatısında yangın: Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Arnavutköy'de 3 katlı binanın çatısında yangın: Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

İstanbul Arnavutköy'de bir binanın çatısı alev alev yandı. Yangın, çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin zamanında ulaşımı sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir binanın çatısında saat 18.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Arnavutköy'de 3 katlı bir binanın çatısı alev alev yandı. Yanan binanın bitişiğinde bulunan binada oturanlar yangının kendi binalarına sıçramaması için hortumla yangına müdahale etti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

screenshot-3.jpg

OLAY YERİNE BİRÇOK İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yanan binanın bitişinde bulunan binada oturanlar, yangının kendi binalarına sıçramaması için hortumla yangına müdahale etti. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN