Borsa'da parası olanlara kötü haberi AK Parti'nin önemli ismi verdi: Hiç iyi şeyler olmuyor

Borsa'da parası olanlara kötü haberi AK Parti'nin önemli ismi verdi: Hiç iyi şeyler olmuyor

Borsa'da yaşanan hareketlilik üzerine AK Parti'nin önemli isminden açıklama geldi. Borsa'da parası olanlara kötü haber verilirken, Bakan Mehmet Şimşek'ten açıklamalar bekleniyor. İşte borsada yaşananlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Yatırımını borsadan yapanlara kötü haber geldi. AK Parti'nin önemli isimlerinden olan eski milletvekili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslendi. Borsa'da iyi şeyler olmadığını söyleyerek, kötü haberi paylaştı. İşte tüm detaylar...

BORSA'DA SPEKÜLATİF HAREKETLER

AK Parti’nin önemli isimlerinden ve eski milletvekili Şamil Tayyar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Gaziantep’te siyaset yaptığı dönemde yakından tanıdığını belirttiği Bakan Şimşek’in ekonomi politikalarını genel olarak olumlu bulduğunu dile getiren Tayyar, borsadaki spekülatif hareketler konusunda uyarıda bulundu.

Tayyar, sosyal medya paylaşımında, Şimşek’in ekonominin direksiyonuna geçtikten sonra kur koruma uygulamasına son vermesini ve uyguladığı politikalarda önemli mesafe kaydedildiğini vurguladı. Ancak, ekonomi politikalarının sosyal yönünün zayıf olduğuna dikkat çekti ve özellikle borsada yaşanan olumsuz gelişmelere değindi.

samil-tayyar-iha.webp

“BORSADA İYİ ŞEYLER OLMUYOR”

Paylaşımında Bakan Şimşek’i "namuslu ve ahlaklı bir siyasetçi" olarak tanımlayan Tayyar, borsadaki spekülatörlere karşı harekete geçilmesi gerektiğini belirterek, "Sayın Bakanım, lütfen şu borsaya bir el atın. Küçük yatırımcıyı ‘sıfır faizli halk kredisi kaynağı’ olarak gören spekülatörlerin tezgahını bozun. Borsada iyi şeyler olmuyor" ifadelerini kullandı.

Tayyar’ın bu açıklaması, son dönemde borsada yaşanan hareketlilik ve spekülatif hamleler nedeniyle mağduriyet yaşayan küçük yatırımcının sorunlarına dikkat çekiyor. Bakan Şimşek’in bu çağrıya nasıl yanıt vereceği ve borsada yaşanan sıkıntılara karşı nasıl adımlar atacağı merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN