Özel'den 'Sinan Ateş' çıkışı: Yeniden görülecek

Özel'den 'Sinan Ateş' çıkışı: Yeniden görülecek

CHP lideri Özgür Özel, Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni'nde Sinan Ateş davasını gündemine aldı. Özel, "İktidar olduğumuz gün Sinan Ateş davası yeniden açılacak" dedi.

CHP lideri Özgür Özel, Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasını da gündemine alan Özel, mahkeme kararına tepkisini gösterdi.

"BİZ İKTİDAR OLUNCA.."

Sinan Ateş cinayetinde gerçek katillerin görmezden gelindiğini belirten Özel, "Milletimiz bize iktidarı verdiği gün Sinan Ateş davası yeniden görülecek" diye konuştu.

Özel'in tam açıklaması şöyle:

"Sinan Ateş kardeşimiz ile siyaseten taban tabana zıttık. Geçmişte bizi çok eleştirdi. Sinan Ateş'in naaşı Ankara'nın orta yerinde kaldı. Ne bir baş sağlığı dilediler, ne cenazesine gittiler. Yüreği buna dayanmayanlar cenazeye de koştular, mahkemeye de koştular. İçinde insanlık olan adalet olan, vicdan olan, küçücük çocukların gözüne bakmaya utananlar, bir sevgi ittifakı oluşturdu.

Siyasette vicdanını terk etmemiş olanlar o ailenin arkasında durdu. Sinan'ı vurdukları yetmemiş gibi ablasına da arkadan haince saldırdılar. Tetikçiye, azmettirene, keşif yapana cezayı verdiler. Ama esas azmettirenleri, hedef gösterenleri, talimat verenleri, finanse edenleri, bu işi polise karıştıranları, gerçek katilleri görmezden geldiler.

Milletimiz bize iktidarı verdiği gün Sinan Ateş davası yeniden açılacak, yeniden görülecek, adalet yerine gelecek ve suçlular cezasını bulacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN