TFF'den Hami Mandıralı'ya görev

TFF'den Hami Mandıralı'ya görev

TFF, son olarak oyuncu izleme ekibinde görev alan ancak Mehmet Büyükekşi döneminde görevine son verilen Hami Mandıralı'nın Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine getirildiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2023 yılında oyuncu izleme ekibindeki görevine son verilen Hami Mandıralı'ya yeni görev verildiğini açıkladı. Mandıralı yeni dönemde Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü olarak görev alacak.

Yeniden TFF bünyesine dönmekten dolayı mutluluk duyduğunu vurgulayan Mandıralı, "Burası bizim kalbimiz, ruhumuz, ailemiz, yuvamız. Hayatımızda millî takımdan önemli hiçbir şey yok. Profesyonel yaşamda birçok önemli konu vardır ama millî takım daima birinci sıradadır. Genç Millî Takımlar Teknik Koordinatörü olarak göreve geldiğim için çok mutluyum. Mevcut antrenörlerimiz ile beraber çok çalışarak, millî takımlarımıza yeni kimlikler ve figürler kazandırmaya uğraş vereceğiz. Her bölgeyi tarayacağız ve araştıracağız. Bize gelen bütün oyuncularla ilgili bilgi ve haberleri yerinde görüp değerlendirmeye gayret göstereceğiz. İnşallah ekibimiz ile beraber güzel işlere imza atacağız" dedi.

2005 yılında TFF bünyesinde Genç Milli Takımlar Antrenörü olarak antrenörlük kariyerine başlayan 56 yaşındaki Mandıralı, 2008-2009 döneminde Ümit Millî Takımı'nın teknik direktörlüğünü yaptı. Daha sonra Trabzonspor ve Antalyaspor'da teknik direktör olarak görev aldı.

Mandıralı son olarak 2019-2023 yılları arasında TFF'de Millî Takımlar Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü olarak görev yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN