Doğa fotoğrafı tutkunlarını heyecan sardı

Doğa fotoğrafı tutkunlarını heyecan sardı

Giresun Belediyesi öncülüğünde; İl Özel İdaresi, GİDOSK, GİFOD, GEZFOD, Kümbet Dağ Evi iş birliği ve Giresunport Liman İşletmesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan Yıldızlar Altında 5. Giresun Yıldız Fotoğrafçılığı Günleri için geri sayım başladı.

Fotoğraf tutkunları tarafından sabırsızlıkla beklenen etkinlikte uzman eğitmenler tarafından detaylı bilgiler katılımcılar ile paylaşılacak. Teorik eğitimlerin ardından katılımcıların kamp alanında pratikte yıldız fotoğrafçılığını çalışmaları ve unutulmaz anlar yaşamaları hedefleniyor.

Doğa fotoğrafçılığını seven herkesin bu şekilde bir fotoğraf çekmeyi hayal ettiği belirtilerek bazı teknik bilgiler ile yıldız fotoğrafı çekiminde başarı sağlayabileceğine dikkat çekildi.

10-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kümbet Dağ Evi’nde gerçekleşecek olan etkinliğe son başvuru tarihinin 1 Ağustos 2024 olduğu ve katılımcıların 04542102971 no’lu telefondan daha detaylı bilgi alabileceği açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN