Cumhuriyetimizin 101. Yılı Burhaniye’de coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyetimizin 101. Yılı Burhaniye’de coşkuyla kutlanacak

Burhaniye Belediyesi, Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı.

Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı

29 Ekim 2024 Salı günü saat 20.30’da başlayacak olan Cumhuriyet Yürüyüşü, Eski Halk Kütüphanesi’nden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam edecek. Yürüyüşün ardından gerçekleştirilecek “Fener Alayı” ile Burhaniye sokakları Cumhuriyet coşkusuna tanıklık edecek.

Yeni Türkü Konseri

Etkinlikler, saat 21.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Yeni Türkü konseriyle devam edecek. Türk müziğinin efsanevi grubu Yeni Türkü, en sevilen şarkılarını Burhaniye halkı için seslendirecek.

Tüm halkı bu anlamlı günü kutlamalara davet eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan bu büyük eseri korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin en büyük sorumluluğudur. Cumhuriyetimizin 101. yılını Burhaniye’mize yakışır şekilde, hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlayacağız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN