Başkan Demirci, esnaf ile bir araya geldi

Başkan Demirci, esnaf ile bir araya geldi

Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci, Çoruh Mahallesi İl Özel İdaresi dükkanları esnafıyla keyifli bir kahvaltıda bir araya geldi.

İlçenin gelişimi adına düzenlenen buluşmada, iş birliği ve ortak akıl vurgusu yapılarak esnafla paylaşımlarda bulunuldu.
Başkan Demirci, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada ilçenin kalkınmasında esnafın rolünün önemine dikkat çekti. "Birlikte daha güçlü bir Yusufeli için çalışıyoruz" diyen Demirci, esnafla el ele vererek Yusufeli'nin geleceğini daha parlak bir hale getirmek için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Esnafın sorunlarını ve önerilerini dinleyen Başkan, yerel ekonominin canlanması için atılacak adımlar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, esnaf ve belediye arasındaki dayanışmayı pekiştirdi.

Toplantının ardından esnaf; Başkan Demirci'ye teşekkür ederek, bu tür buluşmaların devam etmesi temennisinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN