Bakırköyde silahla bir kadını öldüren kişi intihar etti

Bakırköyde silahla bir kadını öldüren kişi intihar etti

İstanbul Bakırköy'de bulunan Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda bir kadın, silahla vurularak hayatını kaybetti. Cinayeti işleyen şüpheli ise olay yerinde intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sürüyor.

İstanbul Bakırköy'de bulunan Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yaşanan dehşet verici olayda, henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın, silahla vurularak hayatını kaybetti.

Olayın ardından silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, kadın ile cinayeti işlediği düşünülen şüphelinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı detaylı inceleme başlattı. Ölenlerin kimlikleri ve olayın nedeni henüz açıklanmazken, soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN