''Birlik ve dayanışmayı pekiştirerek ailelerimize destek oluyoruz''

''Birlik ve dayanışmayı pekiştirerek ailelerimize destek oluyoruz''

Kütahya Belediyesi ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Mahallede Aile Atölyesi projesi, Kirazpınar Mahallesi Sosyo-Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle devam etti.

Kirazpınar, Şair Şeyhi Dumlupınar ve Bölücek mahallelerinden gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, katılımcılar aile yaşam becerileri konusunda uzman eğitmenler eşliğinde eğitim aldı.

Kütahya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Arzu Duman’ın da yakından takip ettiği ve gündelik yaşamda karşılaşılan sorunlara yönelik pratik çözüm önerilerinin sunulduğu eğitimlerde, ailelerin merak ettiği sorular da yanıt buldu.

Mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu etkinliklerde, çocuklar için düzenlenen eğlenceli aktiviteler büyük beğeni toplarken, sürpriz hediyeler ve ikramlar etkinliğin neşesini artırdı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Arzu Duman, özverili bir çalışmayla hayata geçirilen Mahallede Aile Atölyesi projesiyle, ailelelere hem bilgi hem de destek sunmanın amaçlandığının altını çizerek, eğitimlere katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN