Gerçek, öldü sanılan adamın cenaze namazında ortaya çıktı: Tabuttan ses gelmese diri diri gömeceklerdi

İstanbul Fatih'te 80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı sırasında tabuttan ses duyuldu. Sağlık ekipleri, camiye gelerek yaşadığı anlaşılan Bayşu'ya kalp masajı yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak, Bayşu hastanede hayatını kaybetti.

Fatih’in Ayvansaray Mahallesi’nde, 80 yaşındaki Halit Bayşu’nun cenaze namazı sırasında yaşanan olay, hem cemaatte hem de çevredeki vatandaşlarda büyük bir şaşkınlık yarattı. Bayşu’nun cenazesi, Ayvansaray Hacı İlyas Yatağan Camisi’nde kılınmak üzere hazırlandı. Ancak cenaze namazı için yapılan hazırlıklar sırasında tabuttan gelen sesler üzerine Bayşu'nun ölmediği anlaşıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Cemaat, tabuttan gelen sesleri duyduktan sonra hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, tabutu açarak Halit Bayşu’nun nabzını kontrol etti. Yapılan incelemelerde Bayşu’nun hayatta olduğu belirlendi. Hızla müdahale eden sağlık ekipleri, Bayşu’ya kalp masajı uyguladıktan sonra onu hastaneye kaldırdı. Ancak, tüm çabalara rağmen Halit Bayşu hastanede hayatını kaybetti.

Cenaze namazına katılan Ayvansaray Mahalle Muhtarı Galip Akçay, o anları şöyle anlattı:

"Cenaze namazına geldik. Halit Bayşu'nun kınını, tabuttan ses geldiğini söyleyen bir kişi olduğunu duydum. Eğilip dinlediğimde gerçekten tıkırtı sesi duyuyordum. Ambulansı aradık ve sağlık ekipleri tabutu açarak kontrol etti."

Mahalle sakinlerinden Erdoğan Baysal da olayla ilgili bilgi verirken, "Tabutu musalla taşına koymuştuk. Tabuttan ses geldiği söylendi. Biz de hemen ambulansı aradık. Sağlık ekipleri, Bayşu’ya kalp masajı yaptı ve hastaneye kaldırdılar." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN