Şehrin altyapısı güçleniyor

Şehrin altyapısı güçleniyor

Şehrin altyapısını güçlendirme çalışmalarına devam eden Kütahya Belediyesi, Bölücek ve Kirazpınar Mahallesi’nde kapsamlı bir kanalizasyon hattı çalışması başlattı.

Kütahya’yı daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Kütahya Belediyesi altyapı yatırımlarına devam ediyor. Kış ayları yaklaşırken çalışmalarına hız veren Kütahya Belediyesi, yeni yerleşim yerleri arasında yer alan Bölücek Mahallesi ve Kirazpınar Mahallesi’nde büyük bir altyapı projesi kapsamında yatay sondaj yaparak kanalizasyon hattı çalışmalarını yürütüyor. Asfalta zarar vermeden gerçekleştirilen çalışmada, 160 metrelik hatta yüksek dayanıklılığa, korozyona dayanıklılığa ve uzun ömre sahip, 355’lik polietilen boru kullanılıyor.

Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmalarını planlanan program dahilinde sürdürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN