Beyoğlu Belediyesi'nde trafo patlaması

Beyoğlu Belediyesi'nde trafo patlaması

Beyoğlu Belediyesi’nin bahçesindeki trafoda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İtfaiyenin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Beyoğlu Belediyesi’nin bahçesinde bulunan trafoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olay, saat 12.30 sıralarında Meşrutiyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, çevrede paniğe neden oldu.

Yangının çıkmasının hemen ardından, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiyenin etkili çalışmasıyla yangın büyümeden kontrol altına alınırken, belediye binası hızlıca tahliye edildi. Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı.

CAN KAYBI YA DA YARALANMA OLMADI

Olay sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni ise yapılacak detaylı incelemelerin ardından belirlenecek. Belediye yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Yangının yaşandığı trafoda meydana gelen hasarın boyutu henüz netleşmezken, belediye bahçesi ve çevresi güvenlik çemberine alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN