O fotoğraf uygulamasına soru sorabileceksiniz: Yapay zeka desteği geldi! Android ve iOS'ta milyonlarca kişi kullanıyor

O fotoğraf uygulamasına soru sorabileceksiniz: Yapay zeka desteği geldi! Android ve iOS'ta milyonlarca kişi kullanıyor

Dünya genelinde akıllı cihazlar arasında popüler olarak kullanılan bir fotoğraf uygulamasına yapay zeka desteği geldi. Bugüne kadar bekleme listesi üzerinden kullanıcıların ilgisine sunulan 'Fotoğraflara Sor' özelliğine bundan sonra daha fazla kullanıcı erişebilecek. İşte detaylar...

Google, yapay zeka destekli 'Fotoğraflara Sor' (Ask Photos) özelliğini ABD'deki kullanıcılara açtı. Şimdiye kadar bekleme listesi üzerinden kullanıcıların ilgisine sunulan özelliğe, bundan sonra daha fazla kullanıcı erişebilecek. Böylece 'Fotoğraflara Sor' özelliği, Google Fotoğraflar uygulamasında görünmeye başladı.

NE ZAMAN TATİLE ÇIKTIĞINIZI SORABİLİRSİNİZ

Webrazzi'de yer alan habere göre, Google Fotoğraflar uygulamasının alt kısmına eklenen yeni bir sekme üzerinden özelliğe erişebiliyorsunuz. Diğer chatbot'larda gördüğümüz gibi, Fotoğraflara Sor da takip eden istemlere yanıt verebiliyor.

Google'ın paylaştığı bilgilere göre; kullanıcılar, Fotoğraflara Sor özelliğini yakın zamanda çıktıkları bir tatilde yaptıklarını özetlemek için kullanabilir. Aynı şekilde özellik aracılığıyla, ailenizin en iyi fotoğraflarını seçerek paylaşılan bir albüme koyabilirsiniz.

google-fotograflar-fotografa-sor.jpg

ANDROID VE iOS'TA ÇALIŞACAK

Özellik hesabınızda aktif olduğunda Android ve iOS cihazlarınızda tüm uygulamalarınızda çalışabilecek. Fotoğraflara Sor özelliğinin Arama butonunun yerini aldığını söyleyebiliriz. Yine de Fotoğraflara Sor özelliğini kullandıktan sonra geleneksel arama özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Fotoğraflara Sor özelliğini kullanmaya başladığınızda öncelikle verilerin nasıl işlendiğine dair bilgilendiriliyorsunuz. Bununla beraber insanlar ve evcil hayvanlarla ilgili ilişkilerinizi düzenlemeniz gerekiyor.

Özellik şu anda tüm kullanıcılara açılmadı. Ancak ABD'de yaşayan ve daha önce bekleme listesine kaydolan kullanıcılar, yakında özelliği test edebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN