Galatasaray'dan tarihi transfer operasyonu! Aslan, gözünü Kadıköy'e dikti...

Galatasaray'dan tarihi transfer operasyonu! Aslan, gözünü Kadıköy'e dikti...

Yaz transfer döneminde Batshuayi'yi transfer ederek çarpıcı bir hamleye imza atan Galatasaray, gözünü bir kez daha Kadıköy'e dikti.

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Milli ara nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına yoğunlaşan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Kadıköy'e dikti.

Okan Buruk yönetiminde bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, sağ bek pozisyonuna takviye yapma kararı aldı. Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey ile yaşanılan ayrılıktan bu yana sağ bek pozisyonunda büyük sorun yaşayan sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayan Nijeryalı savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel'i gözüne kestirdi.

Yaz transfer döneminde Belçikalı golcü Batshuayi'yi kadrosuna katarak ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı atan Fenerbahçe, bu kez de Nijeryalı savunma oyuncusu Osayi-Samuel'in peşine düştü. Aslan'ın, Fenerbahçe'den yıllık 2.5 milyon euro maaş isteyen savunma oyuncusu için devre arasında hamle yapabileceği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin, Fenerbahçe olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız futbolcunun transferi konusunda kararlı olduğu ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu bu sezon Fenerbahçe forması altında yalnızca 6 karşılaşmada görev aldı.

Bright Osayi-Samuel - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN