Toprak Razgatlıoğlu Portekiz'de şampiyonluk için yarışacak

Toprak Razgatlıoğlu Portekiz'de şampiyonluk için yarışacak

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, bu hafta sonu Portekiz'de şampiyonluk olmak için pistte çıkacak. Razgatlıoğlu, Nicolo Bulega ile olan puan farkını 63 ve üzerine çıkartırsa dünya şampiyonluğunu ikinci kez ilan edecek.

Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu bu hafta sonu kendisine adına kritik bir yarışa çıkacak. Razgatlıoğlu alacağı sonuca göre şampiyonluğunu ilan edebilecek.

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın 11. ayağı hafta sonu Portekiz'de gerçekleştirilecek. 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın ve Dünya Supersport Şampiyonası'nın sondan bir önceki etabı 11. ayağı 4.182 kilometre uzunluğa sahip Estoril Pisti'nde yarın serbest antrenmanlarla başlayacak.

Toprak Razgatlıoğlu, BMW fabrika takımıyla (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK) yarın Estoril'de serbest antrenmanlara katılacak.

YARIŞ BU HAFTA SONU KOŞULACAK

Ay-yıldızlı motosikletçi, 12 Ekim Cumartesi günü Estoril Pisti'nde TSİ 16.00'da hafta sonunun 21 turluk birinci yarışına çıkacak, 13 Ekim Pazar günü de önce TSİ 13.00'te Superpole'de ardından da TSİ 16.00'da hafta sonunun 21 turluk ikinci ana yarışında gaza basacak.

Genel klasmanda en yakın rakibi Aruba Ducati takımından Nicolo Bulega'nın 39 puan önünde 414 puanla şampiyona liderliğini sürdüren Toprak Razgatlıoğlu, hafta sonu Estoril'de Nicolo Bulega ile olan puan farkını şampiyonanın 12. ayağı öncesinde 63 puan ve üzerine çıkartırsa dünya şampiyonluğunu ikinci kez ilan edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN