Yüksek IQ göstergesi! 12 saniyede 3 farkı bulan zekiler kulübüne giriyor!

Yüksek IQ göstergesi! 12 saniyede 3 farkı bulan zekiler kulübüne giriyor!

Yüksek zeka göstergesi olarak görülüyor zihninizi arşa çıkarıyor. Zeka oyunları ile bilişsel işlevinizi arttırabileceğiniz gibi beyninizi sağlıklı tutma konusunda da son derece başarılı olabilirsiniz. 12 saniyede 3 farkı bulan zekiler kulübüne ekleniyor.

Kedi besleyen yaşlı kadına görenler başta arada fark olduğunu anlayamıyor. Görselde bulunan gizli 3 farkı 12 saniyede bulan ise zekiler sınıfında yerini alıyor. Neredeyse tamamen aynı görünen iki resim arasında toplam 3 fark bulunuyor. Sürenizi ayarladıktan sonra teste geçiş yapabilirsiniz.

3 FARKA ODAKLANIN

Tıpatıp birbirine benzeyen iki resim arasında toplam 3 fark bulunmaktadır. 3 farklı ikisini kolayca bulabileceğiniz de eminiz. Ancak sonuncu farkı bulmak pek de kolay olmayacak. 12 saniyelik süre içerisinde üzerinizde baskı varken kendinizi biraz daha zorda hissedebilirsiniz. Kronometreyi ayarladıysanız hep birlikte teste geçelim.


Kedi besleyen iki yaşlı kadın arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor - Resim : 1

1…

2…

3…

4…

5…

6…

7…

8…

9…

10…

11…

12…

Süreyi tamamladık.

Eğer iki resim arasındaki farkı 12 saniyede bulamadıysanız kendinizi yıpratmanıza gerek yok. Sayfayı birazcık aşağıya kaldırarak doğru yanıta ulaşabileceğiniz gibi süresiz bir şekilde farkı bulmak için de kendinize zaman tanıyabilirsiniz.

CEVAP

Kedi besleyen iki yaşlı kadın arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN