Cezaevindeki hükümlüler gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Cezaevindeki hükümlüler gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tutuklu ve hükümlüler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelerde tedavi altına alındı.

Denizli'nin Honaz ilçesindeki Kocabaş Mahallesi'nde bulunan D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, dün öğlen yemeği sonrası çok sayıda tutuklu ve hükümlü gıda zehirlenmesi şüphesiyle rahatsızlandı. Mide bulantısı ve kusma gibi semptomlar gösteren mahkumlara cezaevinde ilk müdahale yapıldıktan sonra, durumları ağırlaşanlar kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Olayın ardından cezaevinde acil tıbbi müdahale ekibi harekete geçti. Mide bulantısı ve kusma belirtileri gösteren mahkumların bir kısmı, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Denizli Devlet Hastanesi ve çevredeki diğer hastanelere kaldırıldı. Mahkumların sağlık durumları hakkında endişelenen aileler hastanelere akın etti.

BAZI MAHKUMLAR TABURCU EDİLDİ

Kalabalık nedeniyle polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Bazı mahkumların tedavilerinin ardından taburcu edilerek cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN