Bodrum'da Aile Sağlığı Merkezi'nde saldırı: Doktorun kalbi durdu

Bodrum'da Aile Sağlığı Merkezi'nde saldırı: Doktorun kalbi durdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Bir aile hekiminin hastası tarafından saldırıya uğraması sonucunda hekimin kalbi durdu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ortakent Cumhuriyet Caddesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana gelen korkunç bir olayda, tatile gelen E.S. (55) adlı kişi, yüksek ateş şikayetiyle getirdiği kardeşi Ö.A.S.’nin muayenesi sırasında doktor Dr. Mustafa Hürkal Tezvar (61) ile tartışmaya başladı.

DOKTORUN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucunda E.S., iddiaya göre Dr. Tezvar'ın boğazını sıktı. Aile merkezi görevlileri olayın ardından hemen müdahale ederek, doktorun duran kalbini yeniden çalıştırdı. Kalp rahatsızlığı bulunan doktor, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili E.S. ve kardeşi Ö.A.S. gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN