Avcılar’daki trafik kazasında baba ve oğul öldü: Kazaya sebep olan şoför tutuklandı

İstanbul Avcılar'da meydana gelen trajik bir motosiklet kazasında baba ve oğlu hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili gözaltına alınan hafif ticari aracın şoförü tutuklandı.

İstanbul Avcılar’da dün saat 11.00 sıralarında meydana gelen motosiklet kazasında baba ve oğlu hayatını kaybetti. Firuzköy Bulvarı’nda Yunus Kar’ın yönetimindeki motosiklet, kırmızı ışıkta bekleyen bir çekiciye çarptı. Kazada Yunus Kar (49) ve oğlu Halil İbrahim Kar (17) ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler.

9737767.jpg

Olayın ardından başlatılan soruşturmada, kazaya motosikleti sıkıştırarak neden olduğu iddia edilen hafif ticari aracın şoförü Yakup Y. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Yakup Y., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9737775.jpg

9737774.jpg

9737772.jpg

9737768.jpg

9737769.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN