O kentte halk ekmek 1 TL oldu! Belediye başkanı, verdiği sözü tuttu

O kentte halk ekmek 1 TL oldu! Belediye başkanı, verdiği sözü tuttu

Ekonomik kriz nedeniyle fırınlarda ekmek fiyatları 10 TL olurken, belediyelerin halk ekmek fiyatları 8 TL olarak belirlendi. Bir ilçede ise belediyenin halk ekmek fiyatı, belediye başkanının verdiği söz üzerine 1 TL oldu. İşte detaylar...

Bursa'nın Yenişehir Belediyesi Başkanı Ercan Özel, 5 yıl önce verdiği sözü hatırlatarak ekmek fiyatlarında indirime gitti. Ercan Özel, Yenişehir Ekmek Sanayii (YESAŞ) tarafından üretilen ekmeği 1 TL'den satışa sundu.

Haberi sosyal medya üzerinden duyuran Ercan Özel, "Türkiye'nin en ucuz ekmeğini vatandaşlarımızın hizmetine sunarak, ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı.

BURSA YENİŞEHİR'DE HALK EKMEK FİYATI NE KADAR?

Mynet'te yer alan habere göre, Ercan Özel, ekmeğin satışına yönelik düzenlemeler hakkında daha fazla bilgi vererek, "Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür Merkezi bahçesinde her gün saat 11.00 ile 13.00 arasında ekmeği 1 TL'den satışa sunuyoruz" dedi.

Yıllar sonra verdiği sözü tutuğunu aktaran Ercan Özel, bu uygulamanın yalnızca ekmek fiyatını düşürmekle kalmayıp, aynı zamanda sosyal sorumluluğun bir parçası olarak ihtiyaç sahiplerine destek sağlama amacını taşıdığını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN